Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
«Кубок Карпат». День перший Версия для печати Отправить на e-mail
22.03.2014

alekseev605.jpgВатерполісти львівського «Динамо» з перемоги стартували на новоутвореному міжнародному турнірі «Кубку Карпат». У матчі-відкриття турніру львів’яни, які представляли національну збірну України, з рахунком 11:5 перемогли молодіжну збірну Словаччини.

Очікувалося, що на перший тур «Кубку Карпат» словаки привезуть свій найсильніший склад, з яким і зможуть боротися за лідерство на турнірі. Утім, головний тренер команди Карол Бачо довірив словацькій молодіжці, яка, попри усі старання, не змогла на рівних боротися зі значно досвідченішими «динамівцями».

Два голи Олександра Дядюри та гол Олексія Шведова дозволили львівянам зробити серйозну заявку на перемогу – 3:1 після першого періоду. Утім, у другій 8-хвилинці завдяки власним помилкам команда Ігоря Зінкевича зуміла повернути інтригу у матч – 4:3 на користь галичан.

Усі крапки над і у матчі розставив третій період гри, у якому «Динамо» каменя на камені не залишило від свого суперника. Юрій Мамєтьєв (тричі), Дмитро Алєєксєєв та Дмитро Федоришин вказали супернику хто на даний момент є чемпіоном України. При рахунку 9:3 уже не виникало сумнівів у переможці та переможеному.

 У заключному періоді гри українці та словаки завдали по два влучних кидки і довели матч до логічної перемоги досвідченішої команди зі Львова – 11:5.

 "Наша команда представляє місто Кишице, - каже після гри головний тренер словаків Карол Бачо. - На «Кубок Карпат» ми вирішили привести нашу молодіжну команду. Звісно, з цього можна зробити висновок, що грав наш другий склад. Якби грали основні гравці, такого розриву у рахунку як 5:11 не було б. «Динамо» - досвідчена команда, яка добре готова фізично. Наших гравцям було непросто, проте до них немаю жодних претензій. Команда зіграла на межі своїх можливостей. Наше головне завдання на «Кубку Карпат» - дати міжнародний досвід нашій молоді. При необхідності можемо підсилити нашу команду 3-4 гравцями на наступних турах".  

 У другому матчі першого ігрового дня збірна Молдови обіграла команду Польщі – 17:9.  

 Кубок Карпат». Перший ігровий день

Україна – Словаччина – 11:5 (3:1, 1:2, 5:0, 2:2)

Голи у львівян: Дядюра (3), Маметьєв (3), Алексєєв (2), Шведов (2), Федоришин (1)

 Польща – Молдова – 9:17

У другому матчі першого ігрового дня львівські «динамівці» зустрілися з національною збірної Польщі. Господарям першого туру не вдалося на рівних боротися з чемпіоном України. Шанс зачепитися за позитивний результат у поляків був на початку четвертого періоду. При рахунку 7:4 господарі не реалізували чисельну більшість, після чого отримали гольову контратаку від суперника, яка фактично зняла усі запитання про переможця матчу. Хоч і четвертий період «динамівці» дещо провалили, на підсумковий рахунок матчу це аж ніяк не вплинуло.

Польща – Україна 6:9 (1:3,0:1,1:3,4:2)

За Україну забивали: Момот, Алексєєв, Маметьєв (2), Грішин (2), Цвіркун, Шведов (2)

Молдова – Словаччина – 13:6

Богдан Пастернак для waterpolo.org.ua

Последнее обновление ( 17.04.2014 )