Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
«Кубок Карпат». День другий Версия для печати Отправить на e-mail
23.03.2014
dscn1927.jpg

У центральному матчі першого туру «Кубку Карпат» ватерполісти львівського «Динамо», які на турнірі представляють збірну України, здобули вольову перемогу над збірною Молдови. По ходу матчу команда Ігоря Зінкевича тривалий час поступалася, однак зуміли переламати хід матчу і дотиснути суперника. Перемігши збірну Молдови, «динамівці» зробили бажаний подарунок головному тренеру команди Ігорю Зінкевичу, який у день матчу святкував свій День народження.

 До очного протистояння українці та молдовани на двох стартових матчах «Кубка Карпат» у польській Дембіці набрали по шість очок, а відтак зустріч двох кращих команд першого туру повинна була визначити одноосібного лідера «Кубка Карпат».

 Старт поєдинку львів’яни провалили. На початку другого періоду наша команда поступалася з рахунком 1:4. Утім, відрив суперника у три м’ячі лише розізлив «динамівців». Більше того, в одному з епізодів після кидка гравця збірної Молдови м’яч влучив у сітку з зовнішньої сторони воріт, однак «люди в чорному» у цьому епізоді побачили шостий гол молдован. На щастя, ця помилки арбітрів не вплинула на підсумковий рахунок матчу.

 Третій період гри вийшов переломним. Команді Ігоря Зінкевича вдалося забити шість голів у ворота суперника і вперше у грі повести у рахунку. У водному полі, як і в інших видах спорту, часто саме цей період стає переломним і називає переможця зустрічі. Матч «динамівців» з молдованами винятком не став.

 У четвертому періоді гри далася взнаки хороша плавальна підготовка «Динамо». Гравці збірної Молдови уже стали фізично поступатися нашій команді. Юрій Маметьєв, Олександр Дядюра та Віталій Свіщов у заключні 8-хвилинці довели силу чемпіонів України.

 У підсумку 15:10 – вольова перемога львівського «Динамо» і стовідсотковий показник після першого туру новоутвореного міжнародного турніру «Кубка Карпат».

 У заключному матчі першого ігрового туру словаки з рахунком 13:10 обіграли команду Польщі.

 Україна – Молдова 15:10 (1:3, 3:3, 6:3,5:1)

За Україну забивали: Шведов (4), Грішин (2) , Цвіркун (2) Алексєєв, Свіщов (2), Маметьєв (2), Дядюра (2)

 Польща – Словаччина 10:13

Набравши 9 очок з 9-ти можливих, ватерполісти львівського «Динамо» очолили турнірну таблицю. На три очки менше у молдован, 3 залікові пункти у словаків, а господарі першого туру поляки наразі замикають турнірну таблицю.

 Наступний другий тур «Кубка Карпат» пройде у Кишиневі у червні. 

 Богдан Пастернак для waterpolo.org.ua

Последнее обновление ( 17.04.2014 )