Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
У новому чемпіонаті України гратимуть мінімум шість команд Версия для печати Отправить на e-mail
09.10.2014
17lvivske-dynamo-poboretsya-za-zoloto.jpgПро це кореспонденту «Вголосу» розповів головний тренер львів'ян Ігор Зінкевич. 
Окрім львівських «динамівців», діючих чемпіонів України та володарів національного Кубка, також виступатимуть харківський «Слобожнець», харківський ХПІ, збірна Одеси, дніпропетровський ДНУ та київський «Колос».

 
  Відкритим залишається запитання щодо участі багаторазового чемпіона України маріупольського «Іллічівця». Хоч і офіційно команда припинила своє існування, однак є ймовірність того, що маріупольці в оновленому складі таки зіграють у новому чемпіонаті України. Запрошення зіграти у новому відкритому чемпіонаті України також отримали збірні Білорусі та Молдови. Оскільки вступний внесок кожної з команд зменшили до двох тисяч гривень, є надії, що ці команди також схочуть повернутися в українську ватерпольну першість. На момент написання цієї інформації не було відомо у якому точно форматі пройде новий чемпіонат. Було лише відомо, що перші два з’їзні тури відбудуться у Дніпродзержинську. Перший з них пройде у період з 3-ого по 7-е грудня, а другий – з 25-ого лютого по 1-е березня.
Последнее обновление ( 08.11.2014 )