Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Ватеполісти ДЮСШ імені Юрія Кутенка провели перші товариські матчі Версия для печати Отправить на e-mail
04.11.2014
skyba_dity.jpgЮні ватерполісти ДЮСШ імені Юрія Кутенка (2001 р.н. та молодші) провели перші товариські матчі. Вихованці тренера Євгена Скиби почали займатися грою у водне поло лише півроку тому, однак уже зіграли перші товариські матчі з командою Ужгорода.

«Майже усі діти почали займатися грою у водне поло лише півроку тому, - каже Євген Скиба, тренер ДЮСШ імені Кутенка та відомий у минулому гравець команди майстрів «Динамо». – Чимало з них навіть не вміли добре плавати та й взагалі не знали що таке гра у водне поло. Сьогодні ми маємо уже певний прогрес.

Потренувавшись півроку, ми зіграли перші три товариські матчі з ужгородськими однолітками. На відміну від нас, вони уже тренуються кілька років і шансів їх перемогти майже не було. У такому віці практично нереально новачкам обіграти команду, яка займається цим видом спорту на кілька років більше. Хочу висловити подяку тренерам команди з Ужгорода, які не тільки нас добре прийняли, а й знову запросили до Ужгорода – цього разу не на товариські матчі, а на турнір серед дітей 2001-ого років народження та молодших».

 

Последнее обновление ( 16.01.2015 )