Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Ватерполісти «Динамо» вирушили виборювати «Кубок Карпат» Версия для печати Отправить на e-mail
20.11.2014
dynamo_lviv.jpgВатерполісти львівського «Динамо» вирушили виборювати «Кубок Карат». Останній тур престижного міжнародного турніру відбудеться у словацькому Кошице. За словами словами головного тренера «Динамо» Ігоря Зінкевича, львів’яни, які представляють національну збірну України, вирушили до Кошице не в найсильнішому ігровому складі.Через різні причини команді не зможуть допомогти Юрій Бегень, Роман Грищук, Олександр Цвіркун, Віталій Свіщов, а також потенційний новачок команди Володимир Ситник.

Склад львівського «Динамо»:

Воротарі: Олег Раврик, Денис Волончук

Польові гравці: Юрій Маметьєв, Олександр Дядюра, Дмитро Федоришин, Дмитро Алєксєєв, Гліб Шульженко, Сергій Грішин, Андрій Коноварт, Віктор Момот, Олександр Лащ, Олексій Шведов.

«Ймовірно, що на останній тур чемпіонату словаки виставлять свій найсильніший склад, - каже «Вголосу» Ігор Зінкевич. – Такий поворот подій мене аж ніяк не здивує. Вийде так, що словаки три тури грали однієї командою, а четвертий уже іншою. Існує ймовірність, що поляки також зіграють своїм найсильнішим складом, в тому числі зі своїм зірковим воротарем, який грає у чемпіонаті Іспанії. Півфінальні ігри склададатимуться з одного матчу, а фінал і матч за третє місце – з двох».

Матчі у Кошице стануть останніми у дебютному турнірі «Кубку Карпат». Вони пройдуть у період з 22-ого по 23-тє листопада. Безпосередньо уже у Кошице представники усіх команд обговорять та затвердять початок нового турніру. За попередньою інформацією, він має відбутися наприкінці січня.

Нагадаємо, у турнірі змагаються українці, молдовани, словаки та поляки. У півфіналах, що відбудуться 22-ого листопада у Кошице, наша команда зіграє з поляками, а словаки - з молдованами.  

Последнее обновление ( 23.11.2014 )