Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Нездорова ситуація щодо місця проведення VІ туру чемпіонату України з водного поло Версия для печати Отправить на e-mail
15.04.2016
boll_.jpg

Як стало відомо, VІ тур відкритого XXV чемпіонату України з водного поло серед чоловіків, буде проведено 19-22 травня 2016 року у м.Дніпродзержинськ, б-н "МіКомп".

Внаслідок відсутності коштів, Львівська обласна організація ФСТ «Динамо» звернулась до федерації водного поло України з проханням про перенесення ігор VІ туру чемпіонату України, які були заплановані 19-22 травня 2016 року у м.Львів, до м.Дніпродзержинськ. 

На жаль, до теперішнього часу не існує процедури, яка б регламентувала  подібні зміни та форс-мажори, які можуть виникнути під час проведення подібного роду змагань, тому це все залишається на рівні «усних домовленостей». Як і в даному випадку, коли команда – господар туру, має право визначення пріоритетного місця проведення туру (в разі відмови від проведення туру в своєму місті).

Але маємо таку ситуацію, коли раптом федерація водного поло України, в одноосібному порядку, посилаючись на  лист маріупольської  міської ФВП, та «відповідно» до листів: Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної держадміністрації та рекомендацій Міністерства молоді та спорту (які не стосуються безпосередньо  VI туру  ЧУ з водного поло,  датовані лютим місяцем, та носять суто рекомендаційний характер щодо проведення змагань та навчально-тренувальних зборів на території Донецької області  олімпійських видів спорту) приймає рішення про проведення туру у Маріуполі .

Як стало відомо, деякі команди вже відмовились від участі у VІ турі чемпіонату України, за умови проведення його в Маріуполі. Маємо надію, що здоровий глузд переможе і змагання таки будуть проведені в Дніпродзержинську, де на сьогоднішній день найбільш сприятливі умови для проведення подібного роду турнірів, як з фінансової сторони, так і з технічної.

Рішення ФВПУ

Листи, що додаються

Последнее обновление ( 22.11.2017 )